Sand & Castle Academy

Een nieuwe generatie creatieven

Sand & Castle heeft begin 2019 de Sand & Castle Academy opgericht met het doel om jonge makers kansen te geven in de reclame industrie. 

Zo dragen wij ons steentje bij

aan de ontwikkeling van een

nieuwe generatie creatieven

Sand & Castle heeft begin 2019 de Sand & Castle Academy opgericht met het doel om jonge makers kansen te geven in de reclame industrie. Door ze toegang te geven tot het klanten portfolio van Sand & Castle kunnen ze concepten bedenken en deze vervolgens zelf produceren. Tijdens het proces worden ze begeleid door onze projectmanagers en ervaren makers uit het Sand & Castle netwerk.

Als lid van de academy bieden wij trainingen aan op vlakken waar je jezelf verder wilt ontwikkelen. Samen met een begeleider kijken wij hoe jij jezelf het beste kan ontwikkelen en houden we je groei in de gaten. Als merk kan je bij de Sand & Castle Academy terecht voor Strategie, Concepten en Productie. Wil je meer informatie of heb je een keer interesse om samen te werken met de academy, neem dan contact op met Rob van Zandvoort via rob@sandcastleagency.com.

Als lid van de academy bieden wij trainingen aan op vlakken waar je jezelf verder wilt ontwikkelen. 

Hoe meld ik me aan?

Voor additionele vragen kun je contact met ons opnemen via info@sandcastleagency.com

Voor het aanmeld proces klik hieronder.

Hoe kan ik deelnemen aan de Sand & Castle Academy? 

Wil je deelnemen aan de academy dan ontvangen we graag een korte motivatie en een onderdeel van je portfolio. Mochten we genoeg aanknopingspunten zien voor een kennismaking dan nodigen we je uit voor een face-to-face gesprek om te kijken waar je krachten, je ontwikkel punten en je ambities liggen. Als we hier allebei genoeg aansluiting zien dan voegen we je toe aan de Sand & Castle Academy! Op dat moment zullen we samen een ontwikkelingstraject uitstippelen en je gaan koppelen aan specialisten binnen ons netwerk.